Despre noi!

Felicitari pentru alegerea facuta! Mai jos va prezentam cateva informatii despre noi.

Cine suntem? Proiectul Virtual Arena a inceput de la ideea crearii unui spatiu de distractie destinat atat copiilor cat si adultilor, a unui spatiu cool, in care tehnologia de ultima generatie sa fie la dispozitia utilizatorului.

Cu ce ne ocupam? Realitate virtuala – acesta este termenul care ne defineste. Tot ce stim despre realitatea noastra deriva din ceea ce percepem prin simturi. Intreaga noastra perceptie legata de realitate este o combinatie intre informatii senzoriale si mecanismele cerebrale care le proceseaza. Suna complicat? Pe scurt, daca vei prezenta simturilor tale informatii fabricate vei altera si felul in care este perceputa acea realitate. Vei primi o realitate care nu se afla de fapt acolo, dar pe care o vei percepe ca fiind reala.

Scopul nostru – este crearea unui portal virtual, in care sa te poti transpune in orice realitate iti doresti – iti putem oferi diferite variante din care sa alegi.

Ce poti face la noi? In primul rand, iti oferim o gama variata de jocuri si aplicati create special pentru realitatea virtuala. Iti punem la dispozitie trei posturi VR, complet echipate cu echipamente HTC VIVE, un simulator auto si doua Playstation 4.

In speranta ca ai gasit suficiente informatii despre noi, te asteptam cu drag!